SINOPSI

Coneixeu el món del teatre per dins? Sabeu que els artistes viatgen per diferents països per mostrar els seus espectacles? I com ho fan quan són pares i tenen nens? Doncs viatgen amb ells!

Gràcies al diari d'en Pàtric, descobrirem l'estiu en què va marxar de "tournee" amb els seus pares. Compartirem les reflexions d'aquest nen de 10 anys, al llarg d'aquest viatge per tot el món, sobre els costums dels diferents països, la integració amb altres nens, les diferents cultures i maneres de viure ... i veurem com va prenent nota de tot el que observa, per explicar-ho als seus amics un cop torni Barcelona.

A través dels seus ulls, recorrerem els carrers de Nova York, l'Òpera de París, les places de Roma, les llibreries de Lisboa, els costums del Japó, els teatres de Praga, la Rússia del Transsiberià i el Nepal.

Preparats pel viatge? Recordeu: maleta, passaport, ganes d'aventura... i endavant! "Un teatre al Jardí" us espera.

POSADA EN ESCENA

Aquest recorregut comença amb un primer espai on un actor ens fa la introducció al viatge que farem: estem a l’Aeroport de Barcelona.

Després, cada grup o família, podrà visitar les 7 capses proposades. A cada una d’elles, un membre de la família, podrà llegir en veu alta el diari d’en Pàtric, alhora que tots descobriran el minimon del país que l’escenifica i realitzar el joc que ens demanen.

Més tard, arribarem a Rússia, on un revisor ens donarà la benvinguda al tren del Transsiberià per poder viatjar a Pequín. Allà, per petits grups, podrem visitar a la mare d’en Pàtric en el seu camerino on explicarà un petit conte. Acabarem el nostre viatge resseguint un camí de pedretes per arribar a un poblet de l’Himàlaia on el nostre protagonista descobrirà quelcom decisiu pel seu futur.

Un viatge per diferents països on descobrirem el món del teatre per dins a través dels ulls d’un nen de 10 anys.

@ 2017 per Companyia Minimons

  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon