UN TEATRE AL JARDÍ:

Coneixeu el món del teatre per dins? Sabeu que els artistes viatgen per diferents països per mostrar els seus espectacles? I com ho fan quan són pares i tenen nens? Doncs viatgen amb ells!

Gràcies al diari d'en Pàtric, descobrirem l'estiu en què va marxar de "tournee" amb els seus pares. Compartirem les reflexions d'aquest nen de 10 anys, sobre els costums dels diferents països que visita, la integració amb altres nens, les diferents maneres de viure ... i veurem com va prenent nota de tot el que observa, per explicar-ho als seus amics un cop torni a casa.

A través dels seus ulls, recorrerem els carrers de Nova York, l'Òpera de París, les places de Roma, les llibreries de Lisboa, els costums del Japó, els teatres de Praga, la Rússia del Transsiberià i el Nepal. Preparats pel viatge? Recordeu: maleta, passaport, ganes d'aventura... i endavant! "Un teatre al Jardí" us espera.

_DSC5322.JPG
IMG_20180924_173156.jpg

POSADA EN ESCENA:

Aquest recorregut comença a l’Aeroport, on un actor ens explica les regles del joc i ens convida a fer el viatge.

Després, cada grup o família, podrà visitar les 7 capses proposades. A cada una d’elles, trobareu el diari d’en Pàtric, i el minimon (petita instal·lació que recrea un mon real o imaginari a petita escala) del país que l’escenifica i una proposta de joc.

Més tard, arribarem a Rússia, on un revisor ens donarà la benvinguda al tren del Transsiberià per poder viatjar a Pequín. Allà, visitarem a la mare d’en Pàtric en el seu camerino on explicarà un petit conte. Acabarem el nostre viatge resseguint un camí de pedretes per arribar a un poblet de l’Himàlaia on el nostre protagonista descobrirà quelcom decisiu pel seu futur.

DESCARREGA