3 de maig, 2019 | Teatre Municipal El Jardí

2019, 3 de maig - FIGUERES, Festes de la Santa Creu

Aventures sensorials per reconnectar
2019, 3 de maig - FIGUERES, Festes de la Santa Creu

Horario y ubicación

3 de maig, 2019
Teatre Municipal El Jardí, Plaça Josep Pla, 17600 Figueres, Girona, España

Acerca del evento

El proper 3 de maig de 2019 estarem tot el dia a la Plaça Josep Pla de Figueres, celebrant les festes de la Santa Creu. Entrada Lliure. De 11h a 14h i de 16h a 19h.

Coneixeu el món del teatre per dins? Sabeu que els artistes viatgen per diferents països per mostrar els seus espectacles?

I com ho fan quan són pares i tenen nens? Doncs viatgen amb ells!

Gràcies al diari d'en Pàtric, descobrirem l'estiu en què va marxar de "tournee" amb els seus pares. Compartirem les reflexions d'aquest nen de 10 anys, al llarg d'aquest viatge per tot el món, sobre els costums dels diferents països, la integració amb altres nens, les diferents cultures i maneres de viure ... i veurem com va prenent nota de tot el que observa, per explicar-ho als seus amics un cop torni Barcelona.

A través dels seus ulls, recorrerem els carrers de Nova York, l'Òpera de París, les places de Roma, les llibreries de Lisboa, els costums del Japó, els teatres de Praga, la Rússia del Transsiberià i el Nepal. Preparats pel viatge? Recordeu: maleta, passaport, ganes d'aventura... i endavant! "Un teatre al Jardí" us espera.

Entrada gratuïta

Direcció, creació i idea original: Pancho García i Marta Joan   Actors: Pancho García, Marta Joan i Anna tamayo. Disseny Escenogràfic: Pancho García, Marta Joan, David Batignani, Mariano Santafosta, Nelson Jara, Gabriella Salvaterra, Antonia Tèrmens i Victoria Viñas. Conte original:  Marta Joan i Pancho García.  Fotografia i vídeo: Anna Puit _  Durada:  50  min

Aventures sensorials per reconnectar

Compartir este evento