CONSTRUCTORS DE SOMNIS:

Tot entrant dins d’una cabana, escoltarem el conte sobra l’Anna, la Sargantana. Ella te un somni molt especial, però, per aconseguir-lo, haurà de marxar del bonic lloc on viu i emprendre una nova aventura.

En aquest moment, obrirem una gran maleta, on veurem el laberíntic camí que ha d’emprendre la nostra amiga per sortir del jardí... els ajudeu a construir la sortida?

Per fer-ho, i distribuïts en dos grups/família, tindreu l’oportunitat de construir el vostre propi laberint, amb peces de fusta de diferents mides i textures, dissenyades especialment per l’ocasió.  Així, podreu jugar amb aquest minimon tot essent protagonistes d’aquesta bonica història, alhora que estarem acompanyats per una ambientació sonora, visual i olfactiva, que ens farà entrar en un món màgic i de somnis.

Un viatge de transformació i creixement on l’experiència del camí és tant important com el desenllaç de l’aventura. I vosaltres, quin somni teniu? En acabar, podrem penjar el nostre propi somni en un arbre de somnis.

FITXA ARTÍSTICA:

Direcció, creació:

       Pancho García i Marta Juan.

Actors: 

       Pancho García, Marta Juan i Quique Palau.

Disseny Minimons

      Pancho García, Marta Juan, Nelson Jara

      i David Batignani.

Construcció Escenogràfica

      Pancho García i Cristian Gòmez.

GALERIA DE FOTOS:

Constructors-1
Constructors-3_edited.jpg
IMG_20210119_113403.jpg

DESCARREGA