ALGUNES PROPOSTES

Us proposem algunes experiències pensades per a esdeveniments d'empresa. Perquè junts intenteu resoldre un misteri, realitzeu algun recorregut o descobriu nous sabors o aromes d'una manera delicada i diferent. Un activitat original per a les vostres reunions i esdeveniments.

Adaptem les experiències a la zona on tingueu el vostre esdeveniment, o si ho preferiu, us podem suggerir espais molt especials.

Una recorregut sensorial per alguna localitat...

 

Diuen que la bellesa de les coses ressalta davant els nostres ulls.
El nostre és un poble molt bell, tothom ho sap. Els seus habitants més encara. Fa ja algun temps es realitza un recorregut per descobrir la bellesa de la ciutat des d'un altre punt de vista, el que va més enllà dels nostres ulls. Què millor manera per acostar-nos a les seves històries, mites i llegendes que descobrint, a través d'un petit joc-recorregut pels seus racons, la qual cosa a simple vista no podem veure.
Només es necessita:  un grup curiós, ganes de conèixer, accentuar més que mai els nostres altres sentits i arribar fins al desenllaç d'aquesta aventura.

Obrir els nostres sentits en un monestir...

 

“Explica la llegenda que els antics habitants del Monestir amagaven sigilosament els seus secrets i misteris dins dels seus diferents espais. Era tal el secretisme que regnava que no permetien l'entrada a ningú, pel temor de perdre els enigmes que per segles van ser atresorant. Es diu que guardaven les aromes i fragàncies més exquisides, les melodies més belles i posseïen les receptes més exquisides que ésser humà podia provar. Fins que un dia van decidir obrir les seves portes, però només a un grup reduït de persones, amb una única condició:  mantenir els ulls tancats i no desvetllar el misteri dels sentits”.

Descobrir unes bodegues...

Aparentment, es tracta d'una visita normal on un guia ens acompanyant al llarg del camí, però, una vegada arribats a la sala de la criança, on descansen i envelleixen els vins en barriques de fusta, ... .. tsss ... un secret ens revelarà davant els nostres ulls.   Esteu preparats per trobar objectes antics, paisatges oblidats, fragàncies exòtiques i músiques llunyanes?
Una experiència única, que ens portarà, a través d'una delicada posada en escena, a un imaginari i a uns records, on gaudirem amb tots els sentits.

@ 2017 per Companyia Minimons

  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon